Wikkeldoek - teddy stof - Sophie's Favorites

Wikkeldoeken van teddy stof, dit zijn de voordelen 😍

Momenteel is de wikkeldoek teddy stof duidelijk jullie favoriet! Op zich niet zo gek, want met de koude winterdagen wil je natuurlijk niets liever dan je kindje lekker warm inwikkelen. De wikkeldoek teddy stof helpt daarbij door je kindje lekker warm te houden. 

Maar wist jij dat je onze wikkeldoeken van teddy stof het hele jaar door kunt gebruiken? En dat de teddy stof heel erg geschikt is om je kindje mee af te drogen?

Speciaal voor jou heb ik alle voordelen van onze wikkeldoeken met teddy stof op een rij gezet. Zo kun jij nog beter een goed overwogen keuze maken 💕. 


Wikkeldoek van teddy stof: geeft warmte in de winter & verkoeling in de zomer 

Onze wikkeldoeken van teddy stof zijn gemaakt van katoen fleece. Een hele mooie eigenschap van katoen fleece is dat deze stof in de winter warmte vasthoudt, maar in de zomer juist verkoeling geeft.

"Het is dus een fabeltje dat een wikkeldoek van teddy stof alleen gebruikt tijdens de koude winterdagen." 

De wikkeldoeken van teddy stof zijn dus het hele jaar door bruikbaar. Wel zo prettig, ook voor je portemonnee 😉!

 

Perfect om je kindje mee af te drogen

Wat veel mensen niet weten is dat teddy stof een vocht absorberende werking heeft. Hierdoor is de wikkeldoek teddy stof ook ideaal om als baby badcape of babyhanddoek te gebruiken. 

 

Heerlijke zachte teddy stof

Als ouder wil je natuurlijk niets liever dat de stoffen fijn en comfortabel aanvoelen op het huidje van je baby. De wikkeldoeken van teddy stof vallen soepel en voelen heerlijk zacht aan op het huidje van jouw baby. 


OEKOTEX - Gecertificeerd

Onze teddy stof is OEKOTEX gecertificeerd. Dit betekent dat de stof volledig vrij is van schadelijke chemicaliën en gevaarlijke materialen. Zo weet je zeker dat de stof veilig is voor jouw kleintje! 

 

Nieuwsgierig geworden naar onze verschillende modellen en designs? Bekijk hier onze collectie.

 

Mocht je nog vragen hebben over onze wikkeldoeken van teddy stof neem dan gerust contact op via info@sophiesfavorites.nl of via ons contactformulier. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. 

Liefs, Jane

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd alvorens gepubliceerd te worden

wikkeldoek - baby inwikkelen - wat is een wikkeldoek

Wat is een wikkeldoek?

Een wikkeldoek heeft vele andere benamingen zoals ‘wikkeldeken’ of ‘omslagdoek’. Je kunt zeggen dat een wikkeldoek dé ultieme baby must have is voor iedere ouder en baby. Velen weten alleen... Lees meer
babybadjas kopen

Wat is het nut van een babybadjas?

Een babybadjas is simpelweg een badjas voor baby’s en heerlijk voor je kleine om te dragen! Een babybadjas is multifunctioneel en dan ook fijn voor iedere ouder om te hebben.... Lees meer
darmkrampjes - baby - sophie's favorites

Wat kun je doen als je baby darmkrampjes heeft?

Darmkrampjes bij je baby. Als ouders wil je niets liever dan de pijn van je baby wegnemen. Helaas kun je darmkrampjes niet voorkomen. Wanneer een baby net uit de buik... Lees meer