Welke items mogen niet ontbreken in de luiertas?

Welke items mogen niet ontbreken in de luiertas?

Je baby neem je graag overal mee naartoe, zodat je zelf dingen kunt blijven ondernemen. Je vergeet uiteraard dan niet de luiertas mee op pad te nemen, want niets is zo vervelend als je baby een volle luier heeft of een flesje wilt. Of je nu een uurtje weggaat of een hele dag, dit is de musthave om bij je te hebben. Wat is onmisbaar in de luiertas? In deze blog delen we wat er nu echt in die tas gestopt moet worden.

Wat is een luiertas?

Een luiertas is onmisbaar als je een baby hebt. Hier zitten alle benodigdheden in als je er op uit gaat met je baby. Hier passen namelijk alle spullen in die je voor de baby nodig hebt qua verzorging. Belangrijk is dus dat de luiertas groot genoeg is, want alles moet erin passen. Daarnaast moet het een handige indeling hebben, zodat je alles snel kunt pakken wat je nodig hebt. Een luiertas verschilt hierin van een normale tas. In de luiertas zitten vaak aparte vakjes, een vak voor de luiers, voor het flesje en een afsluitbaar vakje voor de speen en speenknuffel.

 

Een fijne luiertas kopen

Tegenwoordig zijn er niet alleen saaie luiertassen te koop, ze worden steeds hipper. Vaak kan je ze met stroller straps aan je kinderwagen haken. Je slaat ze dan aan beide zijden om de duwstand van de buggy of kinderwagen. Deze tas gebruik je fanatiek de eerste paar maanden als de baby is geboren. Zorg dan ook dat er genoeg in zit aan verschoningsmateriaal voor de kleine, het is vervelend als je ineens zonder zit en je bent ergens waar geen andere moeders zijn of geen winkels waar je dit kunt kopen. Bij een luiertas kan je beter teveel meenemen dan te weinig.

 

De belangrijkste benodigdheden in een luiertas

Een luiertas is niet compleet zonder luiers, billendoekjes, luierzakjes, zinkzalf, babyfles, babymelk, een speen, rompertje en een schoon setje babykleding. Ben je een dag of langer onderweg, zorg dan dat je ook dat je genoeg zalf, genoeg rompertjes, meer luiers, een extra setjes babykleding en babymelk meeneemt. In een luierzakje doe je de vieze luiers. Optioneel om mee te nemen is een hydrofiele doek om op het verschoningsmatje te leggen. Of babyspeelgoed, hiermee kan je je baby vermaken als het op het matje ligt om verschoont te worden. Als je baby ouder dan zes maanden is dan neem je ook een tuitbeker mee, zodat je baby onderweg kan drinken.

 

Hippe verschoningsmatjes koop je bij Sophie’s Favorites

Vaak is een luiertas en de inhoud saai, gelukkig komt hier steeds meer verandering in. Neem bijvoorbeeld het verschoningmatje. Dit is vaak een saaie mat, want het moet comfortabel voor de baby zijn.  Gelukkig zijn er steeds meer hippe modellen op de markt, waardoor het verschonen van je baby leuk wordt. Sophie’s Favorites heeft verschillende matjes die je tot een clutch kunt vouwen. Hip en handig om mee te nemen. In de webshop zijn er verschillende kleuren te koop namelijk zwart, grijs, groen, cognac of zandkleurig.

 

Wil je ook een hip verschoningsmatje shoppen? Of ben je op zoek naar andere musthaves voor je baby? Bekijk dan de collectie van Sophie’s Favorites, wij verkopen alle leuke babyitems die je nodig hebt.

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd alvorens gepubliceerd te worden

verschoonmatje baby is dit nodig?

Heb ik een verschoonmatje nodig voor mijn baby?

Als je moeder wordt, dan wil je graag dat jouw baby niks tekort komt, dus dan koop je vaak alle babyspullen die op de uitzetlijst staan. Dit is natuurlijk begrijpelijk.... Lees meer
welke verzorgingsproducten kun je gebruiken tijdens de zwangerschap

Welke verzorgingsproducten kun je gebruiken tijdens de zwangerschap?

Een zwangerschap is vaak één van de mooiste en spannendste ervaringen in je leven. Je krijgt namelijk een baby. Je moet nu allerlei nieuwe spulletjes aanschaffen, want je moet je... Lees meer
Welke items mogen niet ontbreken in de luiertas?

Welke items mogen niet ontbreken in de luiertas?

Je baby neem je graag overal mee naartoe, zodat je zelf dingen kunt blijven ondernemen. Je vergeet uiteraard dan niet de luiertas mee op pad te nemen, want niets is... Lees meer