babybadjas kopen

Wat is het nut van een babybadjas?

Een babybadjas is simpelweg een badjas voor baby’s en heerlijk voor je kleine om te dragen! Een babybadjas is multifunctioneel en dan ook fijn voor iedere ouder om te hebben. We horen je al denken: “Heeft het toegevoegde waarde om een babybadjas voor een baby aan te schaffen? Wat is het nut hier eigenlijk van?”

 We kunnen je alvast verklappen dat een babybadjas enorm nuttig is voor jou en je kleine en in deze blog vertellen we je er alles over!

 

Een babybadjas voor na het zwemmen

Wanneer je kindje lekker heeft gespetterd in het babyzwembad is het daarna vaak wat gedoe om je kleine af te drogen en aan te kleden. Een handige oplossing hiervoor is een babybadjas bij je te hebben die je in één keer kunt aantrekken bij je baby en waarin zij heerlijk en warm kunnen opdrogen. Zo heb je eigenlijk een handdoek en kledingstuk in één!

 

Een heerlijke babybadjas voor je baby na het douchen of een bad

 Net zoals na het zwemmen, kun je een babybadjas ook perfect gebruiken voor na een douche of bad. De naam “badjas” zegt het natuurlijk al, je kindje kun je na een heerlijke douche of bad meteen afdrogen in de babybadjas.

Je gebruikt het dus eigenlijk als een extra handdoek en je kleine komt meteen in een “baby-spa” terecht. Een babybadjas heeft namelijk als voordeel dat je kindje het nog even kan aanhouden tot het bedtijd is. Wanneer je dus je kleine een verhaaltje voorleest, kunnen ze nog heerlijk na opdrogen en relaxen.

 

Trek je baby een fijne babybadjas aan voor in de ochtend

’S ochtends is het heerlijk om de dag te beginnen met warme en comfortabele kleding. Nu kunnen baby’s het niet zeggen, maar vinden ze het net zo goed even fijn! Wanneer je nergens heen hoeft met je kindje, is het heerlijk om de dag te beginnen met een babybadjasje over de pyjama heen die voor extra warmte en comfort zorgt. Net als in de ochtend, is het ’s avonds ook heerlijk voor je kindje om het babybadjasje te dragen voor bedtijd.

 

Een babybadjas voor op vakantie

Wanneer je kindje gewend is aan warmte en comfort door een babybadjas, is het heerlijk voor je kleine om dit babybadjasje ook mee te nemen op vakantie. Sommige kindjes vinden het eng om ergens anders te slapen en het is dan extra fijn om iets van thuis mee te hebben. Vooral is het babybadjasje een vast ritueel is geworden.

 

De fijnste babybadjassen shop je bij Sophie’s Favorites

In onze webshop hebben wij heerlijke babybadjassen van bamboe stof in ons assortiment in verschillende leuke kleurtjes. Ze hebben allemaal een capuchon voor extra warmte en comfort. Babybadjassen van bamboe stof hebben extra voordelen zoals:

  • Bamboe stof is hypoallergeen, voor baby’s met een eczeem gevoelige huid is dit perfect.
  • De babybadjas van bamboe stof is anti-bacterieel, de babybadjasjes kunnen gewassen worden op lage temperatuur zonder dat er nare geurtjes achterblijven.
  • Bamboe stof is absorberend, ideaal om je kleintje mee af te drogen na een badje, douche of bezoek aan het zwembad.
  • De babybadjasjes van bamboe stof zijn super zacht, perfect voor jouw lieve zachte baby.

Door de vele voordelen van babybadjassen, is dit ook een perfect kraamcadeau om te geven. Je maakt geheid iedere ouder blij met deze ultieme baby must have. Welk babybadjasje trek jij je kleine binnenkort aan?

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd alvorens gepubliceerd te worden

verschoonmatje baby is dit nodig?

Heb ik een verschoonmatje nodig voor mijn baby?

Als je moeder wordt, dan wil je graag dat jouw baby niks tekort komt, dus dan koop je vaak alle babyspullen die op de uitzetlijst staan. Dit is natuurlijk begrijpelijk.... Lees meer
welke verzorgingsproducten kun je gebruiken tijdens de zwangerschap

Welke verzorgingsproducten kun je gebruiken tijdens de zwangerschap?

Een zwangerschap is vaak één van de mooiste en spannendste ervaringen in je leven. Je krijgt namelijk een baby. Je moet nu allerlei nieuwe spulletjes aanschaffen, want je moet je... Lees meer
Welke items mogen niet ontbreken in de luiertas?

Welke items mogen niet ontbreken in de luiertas?

Je baby neem je graag overal mee naartoe, zodat je zelf dingen kunt blijven ondernemen. Je vergeet uiteraard dan niet de luiertas mee op pad te nemen, want niets is... Lees meer