Eind juli vorig jaar besloot ik om meer focus aan te brengen in de webshop en mij te gaan richten op handgemaakte en duurzame wikkeldoeken voor de allerkleinsten. Inmiddels zijn we een half jaar verder en ben ik super dankbaar voor waar Sophie´s Favorites nu staat.

Dankzij de groei die Sophie´s Favorites de afgelopen maanden heeft doorgemaakt zal de webshop begin dit jaar worden uitgebreid met meer stoffen, kleuren en printjes. Zo heb jij straks nog meer moois om uit te kiezen! Maar wat staat er nu precies allemaal op de planning:

 

Nieuwe stoffen

Naast onze bamboe jersey en teddy stoffen worden er prachtige corduroy rib stoffen aan het assortiment toegevoegd. De fluweelzachte touch zorgt voor een luxe en warme uitstraling en voelt heerlijk zacht aan op het baby huidje.


Nieuwe Kleuren en Prints

Wegens succes blijven de huidige prints en kleuren voorlopig nog in het assortiment. Wel worden er twee nieuwe kleuren en prints aan het assortiment toegevoegd: zee blauw en licht beige. Prachtige neutrale kleurtinten, een tikje subtieler dan olijf groen en oud roze, en perfect voor het voorjaar en de zomer.


Baby’s eerste pakje

Het eerste pakje van je baby. Ik vond dat bij Sophie zo’n magisch moment! Nog niet wetende hoe Sophie eruit zou komen te zien koos ik heel zorgvuldig haar eerste pakje uit. En nu mag ik met trots mededelen dat er harembroekjes en longsleeve T-shirtjes aan het assortiment worden toegevoegd. Maat 50 t/m 68. Onze kleintjes worden zo snel groot en soms besef je dat pas weer wanneer je de kleinste pakjes door je handen laat gaan. Zijn ze echt zo klein geweest? Nog heel even geduld en dan  kan ik jullie verblijden met prachtige pakjes van heerlijke zachte stoffen. Speciaal voor onze allerkleinsten!


Mix en match

Het is een wens van mij dat jij met een gerust hart kunt gaan mixen en matchen! Want hoe leuk is het als je bij de wikkeldoeken bijpassende, harembroekjes, longsleeve T-shirtjes, mutsjes en (speen)knuffels kunt kiezen? In dezelfde prints of kleursamenstellingen.

Kortom, 2022 staat in het teken van nog meer moois zodat wij zoveel mogelijk mama’s en mini’s kunnen laten stralen!

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd alvorens gepubliceerd te worden

wikkeldoek wikkeldeken omslagdoek blogpost

Hoe lang en waarvoor kun je een wikkeldoek gebruiken?

Hoe lang en waarvoor kun je een wikkeldoek gebruiken? Een babyuitzet is niet compleet zonder een wikkeldoek. Met een wikkeldeken bedek je je baby en een warme wikkeldoek is fijn... Lees meer
Waar let je op tijdens de verzorging van je baby?

Waar let je op tijdens de verzorging van je baby?

Je ben veilig en gezond de zwangerschap doorgekomen en jouw kindje ook. Gefeliciteerd! Hoewel je een enorm zwarte taak achter de rug hebt, volgt er nu nog een grote uitdaging:... Lees meer
wikkeldeken - wikkeldoek - inbakeren

Waarom een wikkeldeken voor een baby?

Ben je in verwachting en ben je alle voorbereidingen aan het treffen voor je kleine? Een wikkeldeken mag dan absoluut niet missen in je babyuitzetlijst. Een wikkeldeken wordt ook wel... Lees meer