Eind juli vorig jaar besloot ik om meer focus aan te brengen in de webshop en mij te gaan richten op handgemaakte en duurzame wikkeldoeken voor de allerkleinsten. Inmiddels zijn we een half jaar verder en ben ik super dankbaar voor waar Sophie´s Favorites nu staat.

Dankzij de groei die Sophie´s Favorites de afgelopen maanden heeft doorgemaakt zal de webshop begin dit jaar worden uitgebreid met meer stoffen, kleuren en printjes. Zo heb jij straks nog meer moois om uit te kiezen! Maar wat staat er nu precies allemaal op de planning:

 

Nieuwe stoffen

Naast onze bamboe jersey en teddy stoffen worden er prachtige corduroy rib stoffen aan het assortiment toegevoegd. De fluweelzachte touch zorgt voor een luxe en warme uitstraling en voelt heerlijk zacht aan op het baby huidje.


Nieuwe Kleuren en Prints

Wegens succes blijven de huidige prints en kleuren voorlopig nog in het assortiment. Wel worden er twee nieuwe kleuren en prints aan het assortiment toegevoegd: zee blauw en licht beige. Prachtige neutrale kleurtinten, een tikje subtieler dan olijf groen en oud roze, en perfect voor het voorjaar en de zomer.


Baby’s eerste pakje

Het eerste pakje van je baby. Ik vond dat bij Sophie zo’n magisch moment! Nog niet wetende hoe Sophie eruit zou komen te zien koos ik heel zorgvuldig haar eerste pakje uit. En nu mag ik met trots mededelen dat er harembroekjes en longsleeve T-shirtjes aan het assortiment worden toegevoegd. Maat 50 t/m 68. Onze kleintjes worden zo snel groot en soms besef je dat pas weer wanneer je de kleinste pakjes door je handen laat gaan. Zijn ze echt zo klein geweest? Nog heel even geduld en dan  kan ik jullie verblijden met prachtige pakjes van heerlijke zachte stoffen. Speciaal voor onze allerkleinsten!


Mix en match

Het is een wens van mij dat jij met een gerust hart kunt gaan mixen en matchen! Want hoe leuk is het als je bij de wikkeldoeken bijpassende, harembroekjes, longsleeve T-shirtjes, mutsjes en (speen)knuffels kunt kiezen? In dezelfde prints of kleursamenstellingen.

Kortom, 2022 staat in het teken van nog meer moois zodat wij zoveel mogelijk mama’s en mini’s kunnen laten stralen!

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd alvorens gepubliceerd te worden

6 Tips bij warm weer voor baby’s en peuters

6 Tips bij warm weer voor baby’s en peuters

De zomervakantie is begonnen, en de temperaturen zijn de afgelopen flink gestegen. Toen Sophie nog een baby was vond ik het spannend om met haar naar buiten te gaan met... Lees meer
Een wikkeldoek van bamboe stof, dit zijn de voordelen:

Een wikkeldoek van bamboe stof, dit zijn de voordelen:

Je ziet het steeds vaker terug. Het gebruik van bamboe stof in baby kleding. En dat is niet voor niets. Want bamboe stof heeft ontzettend veel voordelen. Wij zijn inmiddels... Lees meer
eerste pakje - new born - 50/56

vier tips voor de aanschaf van het geboortepakje van jouw kindje

Terwijl de eerste ontmoeting met jouw kindje misschien nog ver weg lijkt denk jij misschien al na over het geboortepakje. Een bijzonder moment. Om jou te helpen bij de aanschaf... Lees meer