5 leukste kraamcadeaus om te geven

De 5 leukste kraamcadeaus om te geven

Ga je binnenkort op kraambezoek? Hier heb je vast ontzettend veel zin in, het is namelijk altijd super mooi om een nieuw leventje te bewonderen. Bij kraambezoek hoort een kraamcadeau en laat dit nu net hetgeen zijn waarvoor je geen inspiratie hebt.

Aan een kraamcadeau mag best wat aandacht besteed worden, aangezien je wilt dat het handig is voor zowel de kersverse ouders als de pasgeboren baby. Geen idee wat je kunt halen als kraamcadeau? No worries, lees in deze blog wat de 5 leukste kraamcadeaus zijn om te geven!

 

Een wikkeldoek als kraamcadeau

Een wikkeldoek, ook wel een ‘wikkeldeken’ of ‘omslagdoek’ genoemd. Heerlijk voor de kersverse ouders om hun kleintje mee in te dragen en dus daarom ook het perfecte cadeau om te geven op kraambezoek. Daarbij kun je een wikkeldoek voor vele andere dingen gebruiken en geef je een multifunctioneel cadeau. De ouders kunnen het namelijk gebruiken voor uitstapjes naar buiten, om hun kindje lekker warm te houden of in te voeden, als Maxi Cosi dekentje en als handdoek om de baby mee af te drogen.

In onze webshop vind je een ruim assortiment aan wikkeldoeken in diverse kleuren, prints en stofmogelijkheden, zoals bamboe- en teddy stof. Met de wikkeldoeken van Sophie’s Favorites weet je zeker dat je goed zit.

 

Babyspeentjes zijn altijd handig en nodig!

Fopspenen zijn altijd leuk en handig om te geven, vooral omdat ouders vaak een voorraad van verschillende spenen gebruiken. Zo heeft de baby bijvoorbeeld een specifieke speen voor in bed en weer een andere om mee op stap te gaan.

Deze verschillende speentjes raken vaak en snel genoeg kwijt. Een nieuwe speen meteen achter de hand hebben is dan erg fijn. Een babyspeen is dan ook altijd een goed kraamcadeau om te geven.

Bij Sophie’s Favorites hebben wij een ruim assortiment aan BIBS spenen. Dé favoriete speen van iedere ouder en baby. De BIBS spenen zijn ideaal voor baby’s door het gebruik van natuurlijke materialen, het tijdloze design en de variatie van speelse kleuren.

 

Speenknuffels als kraamcadeau

Geef je een fopspeen als kraamcadeau zoals hierboven beschreven? Dan is het erg leuk om een speenknuffel er als cadeau bij te doen! Wanneer de speenknuffel aan de speen wordt bevestigd, raken de ouders het minder snel kwijt. Daarbij worden ook de nodige zintuigen van de baby gestimuleerd en is dit dus hét perfecte kraamcadeau.

In onze webshop zijn verschillende speenknuffels verkrijgbaar en is het ook erg leuk om dit in combinatie met onze harembroekjes, haarbandjes, longsleeves en wikkeldoeken te geven. Deze komen namelijk in dezelfde kleuren en printjes voor. Zo geef je een echte kraamset cadeau!

 

Een baby verschoonmat voor de kersverse ouders

Luiers verschonen… een vaste taak van kersverse ouders. Het is niet de leukste taak, maar als het moet gebeuren, dan maar in stijl! Een compacte baby verschoonmat die je makkelijk kunt meenemen is dan erg handig om te krijgen en maakt de taak misschien nog iets ‘leuker’, wanneer de ouders de verschoonmat in een mooi design zien.

Bij Sophie’s Favorites vind je verschillende baby verschoonmatten van ISOKI in mooie kleuren, printjes en designs. Het is een stijlvol en goed alternatief voor een luiertas. Daarbij kun je er veel in kwijt, zoals luiers, luierzakjes, vochtige doekjes en crème. Reken er maar op dat jij de nieuwe ouders enorm blij maakt met een baby verschoonmat!

 

Echt geen inspiratie? Geef een cadeauset op je kraambezoek!

Weet je echt niet wat je kunt geven op je aankomende kraambezoek? Een cadeauset doet het al-tijd goed. Cadeausetjes zijn namelijk altijd zo samengesteld, dat het handig en leuk is voor iedereen. In onze webshop vind je verschillende cadeausets die ideaal zijn om te geven voor pasgeboren baby’s en hun eerste weken/maanden in deze nieuwe wereld.

Baby’s blijven maar zo kort klein, daarom maakt Sophie’s Favorites enkel gebruik van lieve, zachte kleuren, prints en stoffen van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Welk gezin maak jij binnenkort gelukkig met het leukste kraamcadeau?

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd alvorens gepubliceerd te worden

verschoonmatje baby is dit nodig?

Heb ik een verschoonmatje nodig voor mijn baby?

Als je moeder wordt, dan wil je graag dat jouw baby niks tekort komt, dus dan koop je vaak alle babyspullen die op de uitzetlijst staan. Dit is natuurlijk begrijpelijk.... Lees meer
welke verzorgingsproducten kun je gebruiken tijdens de zwangerschap

Welke verzorgingsproducten kun je gebruiken tijdens de zwangerschap?

Een zwangerschap is vaak één van de mooiste en spannendste ervaringen in je leven. Je krijgt namelijk een baby. Je moet nu allerlei nieuwe spulletjes aanschaffen, want je moet je... Lees meer
Welke items mogen niet ontbreken in de luiertas?

Welke items mogen niet ontbreken in de luiertas?

Je baby neem je graag overal mee naartoe, zodat je zelf dingen kunt blijven ondernemen. Je vergeet uiteraard dan niet de luiertas mee op pad te nemen, want niets is... Lees meer