Winter - baby - accessoires

Duurzame baby musthaves die er voor zorgen dat jouw baby deze winter heerlijk warm blijft!

Wist jij dat een pasgeboren baby moeite heeft met het vasthouden van de lichaamstemperatuur? En dat wij de allerkleinsten daarom een handje extra moeten helpen om zichzelf warm te houden? Inmiddels heeft het winterweer haar intreden gedaan dus aan ons de taak om onze kleintjes goed warm te houden.

 

Terwijl wij buiten wandelend of fietsend in beweging zijn ligt of zit je kindje stil in de kinderwagen, draagzak of op de fiets. Hou er dan ook rekening mee dat je kindje het sneller koud heeft dan jijzelf. Dit is ook de reden dat er wordt geadviseerd om vanaf de geboorte je kindje altijd een extra laagje kleding aan te trekken ten opzichte van jezelf. Zo zorg je ervoor dat je kindje voldoende warmte vast kan houden.

 

Om jou te helpen hebben wij alvast een aantal fijne, warme en duurzame winter accessoires op een rijtje gezet waarmee jij je kleintje kunt helpen om zichzelf lekker warm te houden. Wel zo prettig ;-)!:   

1. Slofjes

Slofjes zijn onmisbaar in de garderobe van je baby maar helemaal s ’winters zijn slofjes een must om de voetjes van je kleintje lekker warm te houden. Schoentjes voelen bij de allerkleinsten vaak nog stug en onprettig aan terwijl slofjes zacht en soepel rondom de voetjes vallen. Zeker in de kinderwagen of in de draagzak is het belangrijk dat de voetjes van je kleintje lekker warm blijven. Je kindje ligt of zit immers stil. Bij Slofjes.nl vind je o.a. de heerlijke zachte en duurzame slofjes van baby´s Only. De slofjes zijn gemaakt van 100% ecologisch katoen en zijn aan de binnenkant gevoerd met heerlijke zachte teddystof. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren en met deze slofjes hou jij de voetjes van je baby gegarandeerd warm.

 

2. Wikkeldoeken

Een aantal van onze duurzame wikkeldoeken zijn uitgevoerd met een heerlijke zachte teddy stof. Deze stof zorgt ervoor dat jij tijdens de voedingen, in de box of na het badje je kindje heerlijk warm houd. In de winter kun je de wikkeldoek ook perfect gebruiken als extra (bescherm)laag wanneer je met je kindje in de wandelwagen naar buiten gaat. Door je kindje in een wikkeldoek te wikkelen zorg je ervoor dat je kindje lekker warm blijft.

Voor de koude winterdagen zijn de duurzame wikkeldoeken met teddystof perfect. Deze wikkeldoeken geven net dat beetje extra warmte en geborgenheid waar jouw kindje s ‘winters zo´n behoefte aan heeft. Let er bij de aanschaf van een wikkeldoek op dat er gebruik is gemaakt van gecertificeerde, ademende en absorberende stoffen. Zo hebben jij en je kindje het meeste profijt van de wikkeldoek! Wist jij dat onze wikkeldoeken met de hand gemaakt worden? En dat alle stoffen met zorg geselecteerd worden? Want wij willen uiteraard alleen het allerbeste voor jouw kindje.

 

3. Muts, sjaal en handschoentjes

Misschien had jij hier al aan gedacht. In de winter zijn een muts, sjaal en handschoenen namelijk ook mijn favoriet om lekker warm te blijven! Ook voor de allerkleinsten kun jij al een muts, sjaal en handschoenen scoren. Maar wist jij dat je hierbij goed moet opletten van welk materiaal deze accessoires gemaakt zijn? Wol kriebelt bijvoorbeeld behoorlijk dus kan door je kleintje als onprettig ervaren worden. Baby’s Only heeft hier over nagedacht door mutsjes te maken met gebreid ecologisch katoen. Niet alleen een duurzame keuze, maar de mutsjes zijn aan de binnenkant ook nog eens gevoerd met heerlijke zachte teddystof en voelen daardoor enorm comfortabel aan op de hoofdhuid van je kleintje. Je kunt de muts perfect combineren met de bijpassende handschoentjes en sjaal.  Je shopt de complete set eenvoudig en voordelig bij Slofjes.nl.

 

4. Warmtemaantjes

Het warmtemaantje is een heerlijk warmtekussentje die speciaal is ontworpen om de buikkrampjes van je kleintje te verlichten. Dankzij het ontwerp kan het warmtemaantje perfect over het buikje van je baby gelegd worden en wordt de warmte over heel het buikje verspreidt. Echter zijn warmtemaantjes ook ideaal om je kleintje lekker warm te houden tijdens de koudere dagen. Tip: leg een warmtemaantje bij de voetjes van je kleintje om hem of haar extra warmte en comfort te geven. Dit kun je doen in de wieg of de box, maar ook in de wandelwagen wanneer je met je kleintje naar buiten gaat.  Je shopt de warmtemaantjes in verschillende designs bij ons in de webshop.

1 reactie

  • Barb Houben: January 03, 2022
    Author image

    Super leuk blog. Weer wat geleerd!! Slimme weetjes!

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd alvorens gepubliceerd te worden

verschoonmatje baby is dit nodig?

Heb ik een verschoonmatje nodig voor mijn baby?

Als je moeder wordt, dan wil je graag dat jouw baby niks tekort komt, dus dan koop je vaak alle babyspullen die op de uitzetlijst staan. Dit is natuurlijk begrijpelijk.... Lees meer
welke verzorgingsproducten kun je gebruiken tijdens de zwangerschap

Welke verzorgingsproducten kun je gebruiken tijdens de zwangerschap?

Een zwangerschap is vaak één van de mooiste en spannendste ervaringen in je leven. Je krijgt namelijk een baby. Je moet nu allerlei nieuwe spulletjes aanschaffen, want je moet je... Lees meer
Welke items mogen niet ontbreken in de luiertas?

Welke items mogen niet ontbreken in de luiertas?

Je baby neem je graag overal mee naartoe, zodat je zelf dingen kunt blijven ondernemen. Je vergeet uiteraard dan niet de luiertas mee op pad te nemen, want niets is... Lees meer