baby cadeautjes - kraamcadeau - cadeau tips - blog

Baby cadeautjes, zo stel je online eenvoudig een persoonlijk kraamcadeau samen!

In onze omgeving is momenteel een ware babyboom gaande. De ene na de andere baby wordt geboren. Met de huidige maatregelen wordt het kraambezoek door veel ouders uitgesteld. Hier worden steeds meer kraamcadeaus online uitgezocht en rechtstreeks naar de kersverse ouders toegestuurd. Je wilt ze immers laten weten dat je aan ze denkt.

Maar hoe zorg je ervoor dat je online de mooiste baby cadeautjes selecteert? En dat je achteraf niet wordt teleurgesteld door je aankoop? Speciaal voor jou deel ik vier tips waar jij rekening mee kunt houden wanneer je online opzoek gaat naar een mooi en persoonlijk kraamcadeau. Zo stel jij zelf snel en eenvoudig de mooiste baby cadeautjes samen. Je wilt immers een lach op het gezicht toveren van de kersverse ouders!

 

Hoe stel je online de mooiste baby cadeautjes samen?

  1. Wanneer jij de baby cadeautjes vanuit een online webshop naar de kersverse ouders toe stuurt mag een persoonlijke boodschap natuurlijk niet ontbreken. Enerzijds om je felicitaties over te brengen, maar anderzijds wil je ze natuurlijk graag laten weten dat het cadeau van jou afkomstig is. Check daarom altijd van te voren of je een persoonlijke boodschap toe kunt voegen.
  1. Je wilt je met zorg uitgezochte baby cadeautjes natuurlijk niet onverpakt opsturen. Sommige webshops bieden tegenwoordig een (gratis) cadeauservice aan. met zorg en liefde worden verpakt. Kijk daarom altijd of er een cadeauservice wordt aangeboden, en zo ja, wat er bij deze cadeauservice is inbegrepen. Staan er bijvoorbeeld foto´s online van de manier waarop de webshop bestellingen verpakt? Zo kun jij je baby cadeautjes mooi verpakt naar de kersverse ouders toesturen.
  1. Unieke en handgemaakte kraamcadeaus vallen vaak goed in de smaak. Wees gerust. Ik verwacht niet dat je zelf achter de naaimachine duikt. Gelukkig kun je online ook genoeg handgemaakte kraamcadeaus vinden. Met liefde gemaakt. En dat voelen de kersverse ouders gegarandeerd. 
  1. Ga voor praktische kraamcadeaus. Ben je zelf mama? Dan weet jij vast nog welke items jij onmisbaar vond in het eerste levensjaar van je kindje(s). Door items te kiezen die jij destijds zelf zo belangrijk vond maak je jouw cadeau het nog persoonlijker.

Bij mij zijn dit bijvoorbeeld de wikkeldoeken. Op zich dus niet zo verrassend dat ik al mijn vriendinnen die zijn bevallen blij maak met onze wikkeldoeken.

Hopelijk kun jij met deze tips direct aan de slag! Heel veel plezier met het samenstellen van een uniek en persoonlijk kraamcadeau. Ik zou het super leuk vinden als je mij in een reactie hieronder laat weten wat het uiteindelijk geworden is. 

 

Liefs, Jane

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd alvorens gepubliceerd te worden

wikkeldoek wikkeldeken omslagdoek blogpost

Hoe lang en waarvoor kun je een wikkeldoek gebruiken?

Hoe lang en waarvoor kun je een wikkeldoek gebruiken? Een babyuitzet is niet compleet zonder een wikkeldoek. Met een wikkeldeken bedek je je baby en een warme wikkeldoek is fijn... Lees meer
Waar let je op tijdens de verzorging van je baby?

Waar let je op tijdens de verzorging van je baby?

Je ben veilig en gezond de zwangerschap doorgekomen en jouw kindje ook. Gefeliciteerd! Hoewel je een enorm zwarte taak achter de rug hebt, volgt er nu nog een grote uitdaging:... Lees meer
wikkeldeken - wikkeldoek - inbakeren

Waarom een wikkeldeken voor een baby?

Ben je in verwachting en ben je alle voorbereidingen aan het treffen voor je kleine? Een wikkeldeken mag dan absoluut niet missen in je babyuitzetlijst. Een wikkeldeken wordt ook wel... Lees meer