baby cadeautjes - kraamcadeau - cadeau tips - blog

Baby cadeautjes, zo stel je online eenvoudig een persoonlijk kraamcadeau samen!

In onze omgeving is momenteel een ware babyboom gaande. De ene na de andere baby wordt geboren. Met de huidige maatregelen wordt het kraambezoek door veel ouders uitgesteld. Hier worden steeds meer kraamcadeaus online uitgezocht en rechtstreeks naar de kersverse ouders toegestuurd. Je wilt ze immers laten weten dat je aan ze denkt.

Maar hoe zorg je ervoor dat je online de mooiste baby cadeautjes selecteert? En dat je achteraf niet wordt teleurgesteld door je aankoop? Speciaal voor jou deel ik vier tips waar jij rekening mee kunt houden wanneer je online opzoek gaat naar een mooi en persoonlijk kraamcadeau. Zo stel jij zelf snel en eenvoudig de mooiste baby cadeautjes samen. Je wilt immers een lach op het gezicht toveren van de kersverse ouders!

 

Hoe stel je online de mooiste baby cadeautjes samen?

  1. Wanneer jij de baby cadeautjes vanuit een online webshop naar de kersverse ouders toe stuurt mag een persoonlijke boodschap natuurlijk niet ontbreken. Enerzijds om je felicitaties over te brengen, maar anderzijds wil je ze natuurlijk graag laten weten dat het cadeau van jou afkomstig is. Check daarom altijd van te voren of je een persoonlijke boodschap toe kunt voegen.
  1. Je wilt je met zorg uitgezochte baby cadeautjes natuurlijk niet onverpakt opsturen. Sommige webshops bieden tegenwoordig een (gratis) cadeauservice aan. met zorg en liefde worden verpakt. Kijk daarom altijd of er een cadeauservice wordt aangeboden, en zo ja, wat er bij deze cadeauservice is inbegrepen. Staan er bijvoorbeeld foto´s online van de manier waarop de webshop bestellingen verpakt? Zo kun jij je baby cadeautjes mooi verpakt naar de kersverse ouders toesturen.
  1. Unieke en handgemaakte kraamcadeaus vallen vaak goed in de smaak. Wees gerust. Ik verwacht niet dat je zelf achter de naaimachine duikt. Gelukkig kun je online ook genoeg handgemaakte kraamcadeaus vinden. Met liefde gemaakt. En dat voelen de kersverse ouders gegarandeerd. 
  1. Ga voor praktische kraamcadeaus. Ben je zelf mama? Dan weet jij vast nog welke items jij onmisbaar vond in het eerste levensjaar van je kindje(s). Door items te kiezen die jij destijds zelf zo belangrijk vond maak je jouw cadeau het nog persoonlijker.

Bij mij zijn dit bijvoorbeeld de wikkeldoeken. Op zich dus niet zo verrassend dat ik al mijn vriendinnen die zijn bevallen blij maak met onze wikkeldoeken.

Hopelijk kun jij met deze tips direct aan de slag! Heel veel plezier met het samenstellen van een uniek en persoonlijk kraamcadeau. Ik zou het super leuk vinden als je mij in een reactie hieronder laat weten wat het uiteindelijk geworden is. 

 

Liefs, Jane

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd alvorens gepubliceerd te worden

verschoonmatje baby is dit nodig?

Heb ik een verschoonmatje nodig voor mijn baby?

Als je moeder wordt, dan wil je graag dat jouw baby niks tekort komt, dus dan koop je vaak alle babyspullen die op de uitzetlijst staan. Dit is natuurlijk begrijpelijk.... Lees meer
welke verzorgingsproducten kun je gebruiken tijdens de zwangerschap

Welke verzorgingsproducten kun je gebruiken tijdens de zwangerschap?

Een zwangerschap is vaak één van de mooiste en spannendste ervaringen in je leven. Je krijgt namelijk een baby. Je moet nu allerlei nieuwe spulletjes aanschaffen, want je moet je... Lees meer
Welke items mogen niet ontbreken in de luiertas?

Welke items mogen niet ontbreken in de luiertas?

Je baby neem je graag overal mee naartoe, zodat je zelf dingen kunt blijven ondernemen. Je vergeet uiteraard dan niet de luiertas mee op pad te nemen, want niets is... Lees meer