baby cadeautjes - kraamcadeau - cadeau tips - blog

Baby cadeautjes, zo stel je online eenvoudig een persoonlijk kraamcadeau samen!

In onze omgeving is momenteel een ware babyboom gaande. De ene na de andere baby wordt geboren. Met de huidige maatregelen wordt het kraambezoek door veel ouders uitgesteld. Hier worden steeds meer kraamcadeaus online uitgezocht en rechtstreeks naar de kersverse ouders toegestuurd. Je wilt ze immers laten weten dat je aan ze denkt.

Maar hoe zorg je ervoor dat je online de mooiste baby cadeautjes selecteert? En dat je achteraf niet wordt teleurgesteld door je aankoop? Speciaal voor jou deel ik vier tips waar jij rekening mee kunt houden wanneer je online opzoek gaat naar een mooi en persoonlijk kraamcadeau. Zo stel jij zelf snel en eenvoudig de mooiste baby cadeautjes samen. Je wilt immers een lach op het gezicht toveren van de kersverse ouders!

 

Hoe stel je online de mooiste baby cadeautjes samen?

  1. Wanneer jij de baby cadeautjes vanuit een online webshop naar de kersverse ouders toe stuurt mag een persoonlijke boodschap natuurlijk niet ontbreken. Enerzijds om je felicitaties over te brengen, maar anderzijds wil je ze natuurlijk graag laten weten dat het cadeau van jou afkomstig is. Check daarom altijd van te voren of je een persoonlijke boodschap toe kunt voegen.
  1. Je wilt je met zorg uitgezochte baby cadeautjes natuurlijk niet onverpakt opsturen. Sommige webshops bieden tegenwoordig een (gratis) cadeauservice aan. met zorg en liefde worden verpakt. Kijk daarom altijd of er een cadeauservice wordt aangeboden, en zo ja, wat er bij deze cadeauservice is inbegrepen. Staan er bijvoorbeeld foto´s online van de manier waarop de webshop bestellingen verpakt? Zo kun jij je baby cadeautjes mooi verpakt naar de kersverse ouders toesturen.
  1. Unieke en handgemaakte kraamcadeaus vallen vaak goed in de smaak. Wees gerust. Ik verwacht niet dat je zelf achter de naaimachine duikt. Gelukkig kun je online ook genoeg handgemaakte kraamcadeaus vinden. Met liefde gemaakt. En dat voelen de kersverse ouders gegarandeerd. 
  1. Ga voor praktische kraamcadeaus. Ben je zelf mama? Dan weet jij vast nog welke items jij onmisbaar vond in het eerste levensjaar van je kindje(s). Door items te kiezen die jij destijds zelf zo belangrijk vond maak je jouw cadeau het nog persoonlijker.

Bij mij zijn dit bijvoorbeeld de wikkeldoeken. Op zich dus niet zo verrassend dat ik al mijn vriendinnen die zijn bevallen blij maak met onze wikkeldoeken.

Hopelijk kun jij met deze tips direct aan de slag! Heel veel plezier met het samenstellen van een uniek en persoonlijk kraamcadeau. Ik zou het super leuk vinden als je mij in een reactie hieronder laat weten wat het uiteindelijk geworden is. 

 

Liefs, Jane

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd alvorens gepubliceerd te worden

6 Tips bij warm weer voor baby’s en peuters

6 Tips bij warm weer voor baby’s en peuters

De zomervakantie is begonnen, en de temperaturen zijn de afgelopen flink gestegen. Toen Sophie nog een baby was vond ik het spannend om met haar naar buiten te gaan met... Lees meer
Een wikkeldoek van bamboe stof, dit zijn de voordelen:

Een wikkeldoek van bamboe stof, dit zijn de voordelen:

Je ziet het steeds vaker terug. Het gebruik van bamboe stof in baby kleding. En dat is niet voor niets. Want bamboe stof heeft ontzettend veel voordelen. Wij zijn inmiddels... Lees meer
eerste pakje - new born - 50/56

vier tips voor de aanschaf van het geboortepakje van jouw kindje

Terwijl de eerste ontmoeting met jouw kindje misschien nog ver weg lijkt denk jij misschien al na over het geboortepakje. Een bijzonder moment. Om jou te helpen bij de aanschaf... Lees meer